שיחת משתמש:מושך בשבט

מתוך אוצר הספרים היהודי השיתופי
קפיצה לניווט קפיצה לחיפוש

ברוכים הבאים

שלום רב, ברוך הבא בשם ה'. תוכל לקרוא על אופן העריכה באוצר כאן. הדרכה מפורטת יותר תוכל למצוא כאן.
תוכל גם לפתוח דף אקראי, לזהות בתוכו את הדבר אותו אתה רוצה לדעת כיצד לעשות, לדוגמא: הערה או קישור, ואז להיכנס לחלונית ה'עריכה' המופיעה בצד שמאל למעלה ולראות כיצד נעשה הדבר באמצעות קוד המקור של האוצר. בהצלחה! אני זמין לכל שאלה, כאן או בדף השיחה שלי.

העברתי את הדף עם השאלות לדף שאלות חזרה/ברכות/לו-מב, תוכל לראות בגרסאות קודמות שם שהקרדיט נשאר שלך. תוכל לכתוב בדף המשתמש שלך או בדף השיחה שלך (הדף הזה) שאתה זה שמעלה את השאלות ולתת את הפרטים (עשיתי משהו ראשוני בתחתית הדף הזה).

תוכל להציץ בעריכת המקור של דף השאלות שם ולראות כמה שידרוגים שעשיתי: 1. מספור אוטומטי שיאפשר הוספת שאלות. 2. בקוד ויקי יש לעשות דאבל אנטר כדי להוריד שורה או להשתמש בתבנית {{ש}}. 3. התחלתי להפוך את המקור המופיע בסוף כל שאלה לקישור לדף הרלוונטי. אני מתעתד לאפשר גם הוספת תשובות שתהיה מוסתרת ואם המעיין ירצה הוא יוכל לחשוף את התשובה ולבחון את עצמו האם ידע או לא. סיני ועוקר הרים (שיחה) 13:44, 6 בפברואר 2020 (UTC)

שאלות חזרה

בחן את עצמך מסכת ברכות לו-מב מאת: ישראל קלר לפניות: [email protected]

חתימה והזחה: הסבר קל

כדי שהמשתתפים בדיון יוכלו לתקשר בקלות ולהבין מי כתב כל משפט, נהוג לחתום בדפי שיחה באמצעות הקלדת ~~~~ (ארבעה סימני ~) שהופכים לחתימה עם שמירת הדף. לחלופין, ניתן להשתמש בכפתור חתימה: חתימה.
נוסף על כך, נהוג להזיח תגובה באמצעות נקודתיים (הסימן :) בתחילת התגובה. כך נשמר הסדר בשיחה. אם כבר יש נקודתיים בתגובה הקודמת – נהוג להוסיף זוג אחד נוסף. באופן זה, נשמר הסדר בדיון ויודעים אילו דברים נכתבו כתגובה לדברים שהופיעו קודם. האוצר בהרצה. "ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת". מערכת (שיחה) 15:59, 23 באפריל 2020 (UTC)

אנא ואנא, הקפד לחתום בסוף כל עריכה בדפי שיחה ובבית המדרש. האוצר בהרצה. "ברוך אשר יקים את דברי התורה הזאת". מערכת (שיחה) 09:31, 26 באפריל 2020 (UTC)
כדאי לך גם להיכנס שוב לדף העריכה ולראות כיצד אפשר לקשר בצורה הטובה ביותר לאתרים אחרים. בהצלחה מי אדיר (שיחה) 09:32, 26 באפריל 2020 (UTC)
ישר כח, אשתדל ישראל קלר (שיחה) 17:18, 26 באפריל 2020 (UTC)